Kelasi Kapal

Thursday, October 04, 2012

Old skool la sangat~


Assalamualaikum!!

Sejak ww minggu lepas daku macam berazam "pasni koi nak rajin-rajin update blog".. Macam dolu-dolu gitu. Tapi boleh ke idak merealisasikan wawasan 'rajin' tu, idak le teman pasti -_-

Maka 2 hari lepas cari modal nak berblog. Maka 3 kotak mendalah ni dirembat dari pasaraya mini yang baru di buka kat Taman Bahagia.


Tetiba rase teruja nak beli banyak-banyak coz mase kecik-kecik dulu tak pernah dapat pun benda ni, miehehe. Mainan dalam kotak tu boleh la bawa balik KL bagi pada anak-anak yang sedang membesar.

Pasni time balik dari Mentakab boleh beli lagi. Hikss!!

No comments: