Kelasi Kapal

Tuesday, October 25, 2011

Taman Tasik Temerloh

Assalamualaikum pembuka bicara.

Dah lama betul tak mengomel. Readers pun dah takde *sebelum-sebelum ni pun bukannya ada sangat* hohohoh. Susah nak dapat 'syeh' untuk menaip entri. Entah kenapa. Kalau on komputer, hanya baca blog orang lain, update fb, selebihnya buat kerja.

Maka hari ni marilah kita mengupdate bersungguh-sungguh.

Mahu berkongsi informasi. Kepada sesiapa yang tak tahu, atau dah tahu tapi buat tak tahu *macam saya selama ni*. Setiap kali ke bandar Temerloh, mesti akan lalu sini tapi tak pernah masuk dan tengok. Baru-baru ni dapat hidayah untuk masuk tengok.


Tasik yang cantik. Ikan kat sini sangat banyak. Kejap-kejap muncul di permukaan air. Geram tengok patin yang gemuk-gemuk! Tapi malangnya...


Part yang ni kurang enak dipandang mata. Sepatutnya pihak berwajib kena baikpulih jambatan ni. Baru betul-betul menikmati keseronokan mengorat patin!

Taman permainan tak sempat ambil gambar. Hujan dah turun. Lain kali lah ye bila-bila saya ke sana lagi. Ada track untuk beriadah. Bolehla pusing-pusing keluarkan peluh nanti *konon*.

No comments: