Kelasi Kapal

Friday, June 03, 2011

aku yang bizi

Assalamualaikum blog dan blogger sekalian...

Dah lama berhari-hari tak update blog. Entri baru pun takde. Dah balik KL time cuti ni, nak ngadap komputer pun berkira, hehe. Banyak benda lain nak buat. 2 minggu rasa tak cukup.

Kut ada yang tunggu entri baru, terima kasih bebanyak-banyak saya ucap. Kalau ade la. Tapi rasa cam tak berapa ada je, heeeeeeee. Sibuk sikit cuti ni. Kena ke ibu pejabat untuk mesyuarat, kena settle beberapa hal lain, jadi dreba umi ke sana sini. Memang banyakla kejenye.

Esok sampai selasa depan aku akan berada di Penang. Cuti-cuti la katakan. Harus cuti betul-betul. Tadi dah ke Port Dickson dan Nilai. Semalam dan isnin lepas ke Shah Alam.

Ahad lepas sibuk berkenduri. Minggu ni sibuk berjalan sana sini. Minggu depan sibuk buat kerja. Minggu seterusnya dah start keje. Tak best... tak best.

 kenduri 29 mei lepas


 bz betol layan tamu sambil kelek anak, haha


 gambar makanan wajib ada


 gift untuk tetamu


gambar malam sebelum kenduri ~takde kaitan ngan entri~

3 comments:

JIJI YU said...

mane gambor idung kepek kak..eheh

atikullah ismail™ said...

patut lah lama menyepi..makin bz rupanye..=)

Ummu~Ishak said...

jiji yu,
dlm fb je, sini takde :p


atikullah ismail,
bz hal dunia semata