Kelasi Kapal

Friday, May 06, 2011

Jumaat

Salam Jumu'ah Mubarkah.

Aku tak berapa suka hari jumaat. Haip haip, jangan salah sangka. Tak suka jumaat sebab hari jumaat kelas aku direct 2 jam, 1030 sampai 1230. Penat kau tau kena bercakap lama-lama. Kering tekak kering idea. Haihh.

Hari ni aku suh bebudak ni wat presentation je, nak habiskan muqarar sebelum imtihan minggu depan. Setengah jam terakhir nak suruh diaorang buat ujian sikit. Ala sonang-sonang je. Supaya aku takyah cakap banyak dan perah idea banyak-banyak.

Ok sudah, nak masuk kelas. Bye!

5 comments:

Fazlinil Irma said...

2 jam. mmg kontang tekak. bawak air tak gi kelas?

NaniE said...

muqarar ngan imtihan tu apa ummu..?

Ummu~Ishak said...

fazlinil irma,
tak bawak. tp sebelum n selepas kelas akan minum air bergelen2, hehe


nanie,
muqarar = silibus
imtiham = peperiksaan

KuNanGKuNanG said...

salam kenal.penat rini tapi sok leh rehat puas2..he3 ;)

Ummu~Ishak said...

kunangkunang,
wslm, salam kenal.
takde rehat pun, makin penat lagi ade -_-