Kelasi Kapal

Monday, May 09, 2011

BOSAN

Khamis ni student-student aku start exam. Soalan semua dah settle, tinggal tunggu helaian terakhir yang akan diterbangkan dari Kerling.

Masalah sekarang aku makin bosan nak mengajar. Padahal buat ulangkaji je pun. Tapi Tuhan je yang tau tahap kemalasan aku. Haihh...

Camna nak sambung mengajar untuk sem depan kalau masa ni dah liat amat?

Tolong la weh, kasi aku cara nak atasi kebosanan ni.


**sesungguhnya daku memang tiada jiwa untuk menjadi guru sedari dulu, kini dan mungkin sampai bila-bila

7 comments:

NaniE said...

ummu, jom lepak minum sesama kalau turun KL..hehe

JIJI YU said...

mesti akak ngn student tak ngam kan...

Ummu~Ishak said...

nanie,
beress.. cuti sek insya Allah saya balik kl.bercuti puas2


jiji yu,
biasa2 je. takde la nak kamceng sgt tp takla tak ngam lasung. sj tanak bg muka sgt,kang mengada2 dorg ni

Sricahaya said...

aku tahu jiwa ko bkn jiwa guru..hehehe..

Ummu~Ishak said...

sricahaya,
ko la kwn sejati aku,hehe. tapi aku redho je walaupun kdg tu terpaksa-terpaksa paksa diri

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

cek-gu suka main bola hari hari cek-gu main bola
cek-gu suka main bola hari hari cek-gu main bola
cek-gu suka main bola hari hari cek-gu main bola
cek-gu suka main bola, hari hari cek-gu tdur..

dari kata kata murid cekgu saari dalam cerita masam masam manis p.ramlee

Ummu~Ishak said...

brutalsolo,
apekah kena mengenanya dengan diriku... haihhh